Een meisje dat eruitziet als een pop: Hoe dit schattige meisje er na 9 jaar uitziet

Hoe het meisje met het uiterlijk van een pop er na 9 jaar uitziet

Dit kleine meisje met het uiterlijk dat op een pop lijkt, werd beroemd toen ze nog maar 2 jaar oud was. Het schattige kind trok iedereen aan en liet haar bewonderen door haar buitengewoon mooie en verbluffende uiterlijk. Ze begon zelfs al op zo’n jonge leeftijd modellenwerk te doen.

Het meisje kreeg de titel “The famous Doll” omdat haar uiterlijk op een mooie pop leek.

De bewonderenswaardige foto’s van Aira verspreidden zich onmiddellijk over het hele internet en mensen konden echt niet geloven dat het om een mens ging en niet om een levenloze pop. Ze beschuldigden het bedrijf er ook van de foto’s zo te bewerken dat het meisje er helemaal niet echt uitzag.

Na verloop van tijd kwam iedereen erachter dat het meisje een echt mens was met een absoluut prachtig uiterlijk.

Het is nog steeds onbekend of het kleine meisje haar kinderjaren verkeerd heeft doorgebracht of niet, want het kind ging niet echt om met andere kinderen en speelde niet met ze, maar was constant bezig met modebureaus.

Aira was namelijk erg populair en veel fotografen wilden dat ze voor foto’s poseerde.

De tijd verstreek, het meisje werd volwassen en de meeste bureaus weigerden met haar samen te werken, waardoor haar populariteit langzaam verdween.

Natuurlijk zijn er soms bureaus die het meisje blijven uitnodigen voor evenementen of fotoshoots, maar dit gebeurt helaas maar zelden.

Net als haar leeftijdsgenoten heeft Aira accounts op sociale media waar sommige mensen haar nog steeds “een pop” noemen.

Vind jij haar mooi?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos